Software Development

Voor software op maat, die uw organisatie tijd, leed, en geld bespaart. 

Wij gebruiken technologie om automatisch taken uit te voeren die normaal gesproken door mensen worden gedaan. Dit heet Robotic Process Automation (RPA). RPA wordt vaak gebruikt in bedrijven om administratieve taken te automatiseren, waardoor personeel tijd overhoudt om zich te richten op meer waardevolle taken.

Een voorbeeld van een toepassing van RPA kan bijvoorbeeld het invoeren van gegevens in een computerprogramma zijn. Wij gebruiken "softwarerobots" om deze taken uit te voeren, die zijn geprogrammeerd om te imiteren hoe een persoon die taken zou uitvoeren. De softwarerobots kunnen werken naast mensen en zijn in staat om vele taken sneller en efficiënter te verwerken.

Wij maken ook software om inzichten te vergaren uit verschillende gegevens. Gegevensanalyse kan worden gebruikt voor het verbeteren van bedrijfsprocessen, zoals het optimaliseren van de productie, het verminderen van kosten en het verhogen van de efficiëntie. Ook kan men klantgegevens zoals aankoopgeschiedenis en zoekgeschiedenis gebruiken om inzicht te krijgen in de voorkeuren van klanten de verkoopomzet te verhogen.

Onze case studies

Alle projecten bekijken