ScrunchieBabe.nl

Doel van de site

Op deze ecommerce website wordt er één product aangeboden. Het ziet er trendy uit en bezoekers kunnen eenvoudig de producten bestellen. Betalingen gaan via iDeal. De eigenaar handeld orders af via WooCommerce voor WordPress. 

Design

Als basis voor het ontwerp hebben wij een HTML template gebruikt. Dit gaf direct de juiste layout. Ook zat er een gallerij in die wij goed hebben gebruikt. Een product display zat er niet in, dus die hebben we zelf gebouwd.  

Met nieuwe afbeeldingen en achtergronden hebben wij een herfst-achtige look gecreërd. Ook hebben we de lettertypes aangepast aan de style van de website. 

Een simpel logotje is alles wat er nodig was, dus met een cursief font hebben we die ook gemaakt.

Code

JavaScriptjes zorgen er op deze website voor dat ons custom product display werkt met WooCommerce. 

We hebben ook het menu wat extra animaties meegegeven, om het gebruiksgemak te vergroten.

Ook hebben wij het WooCommerce thema in PHP moeten aanpassen op sommige plekken. Hiermee brengen we de style van de homepagina door de gehele site. 

ECommerce

In WooCommerce is het product toegevoegd. Hier kan vervolgens de prijs bepaald worden, de foto’s kunnen aangepast worden en de beschrijving kan worden veranderd.

Klanten bestellen via het bestelformulier van WooCommerce. Betalingen worden veilig via iDeal voltooid met behulp van Stripe. 

Zodra er een bestelling binnen komt kan het via de interface van WooCommerce worden voltooid. Hiervan krijgt de klant ook een bevestigings email.

Ga verder!

Wil jij ook zo’n site? Stuur dan direct een berichtje om met ons te werken! Gebruik het menu bovenaan het scherm om terug te gaan!