Hosting en Veiligheid

U kunt gerust slapen, wanneer u ons toevertrouwd uw website of applicatie op een veilige en betrouwbare manier te hosten

Wij beschermen uw systemen, netwerken, en gegevens tegen ongeoorloofde toegang, gebruik, openbaarmaking, wijziging of vernietiging. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze beveiliging een voortdurend proces is. De veiligheidsmaatregelen moeten regelmatig worden bijgewerkt en geüpdatet om ervoor te zorgen dat ze effectief blijven tegen de laatste beveiligingsbedreigingen.

Startly kan u adviseren over de beste hosting-oplossing voor uw specifieke behoeften en u helpen bij het instellen en onderhouden van de veiligheid van uw site, zoals het installeren van SSL-certificaten en het uitvoeren van regelmatige beveiligingsupdates. Bovendien, als er een beveiligingsincident plaatsvindt, kunnen we snel handelen om de schade te beperken en uw site weer online te krijgen.

Er zijn verschillende soorten beveiligingsmaatregelen die wij toepassen om uw systemen te beschermen. Hieronder vallen het instellen van firewalls, encryptie en authenticatie. Daarnaast maken wij een incident response plan. Dit is belangrijk om te hebben in geval van een beveiligingsincident, zodat er snel en efficiënt kan worden gehandeld om de impact van een incident te minimaliseren.

Onze case studies

Alle projecten bekijken