Domein Acquisitie 

Is uw perfecte domeinnaam al bezet? Wij nemen contact op met de eigenaar, onderhandelen en bemiddelen de overdracht op professionele wijze. 

Domeinnaamhandel is het kopen en verkopen van domeinnamen. Sommige partijen kopen domeinnamen om vervolgens door te verkopen aan een andere partij, of registreren nieuwe domeinnamen met de bedoeling ze later te verkopen. U kunt een domeinnaam-makelaar inschakelen die u kan helpen om een gewenst domein te verkrijgen. Domeinnaam-makelaars zijn experts in domeinnaamhandel en kunnen u helpen bij het vinden van beschikbare domeinnamen of het verkrijgen van een domeinnaam van een andere eigenaar.

Wanneer uw voorkeursdomein al bezet is, zijn er verschillende opties die we kunnen overwegen. De eerste optie is om contact op te nemen met de huidige eigenaar van het domein om te vragen of ze het domein willen verkopen. Een andere optie is om een andere domeinnaam te kiezen die vergelijkbaar is met uw eerste keuze. Dit kan betekenen dat u een synoniem of een vergelijkbare uitdrukking gebruikt, of dat u een andere extensie kiest, zoals .net in plaats van .com.

Onze experts hebben ervaring op de domeinmarkt en kunnen u assisteren met het vinden van alternatieve domeinnamen. Ook kunnen wij contact opnemen met de huidige eigenaar van de domeinnaam die u wilt gebruiken. Wij kunnen ook de marktwaarde van de domeinnaam inschatten zodat we beter kunnen onderhandelen met de eigenaar en u beter kunnen adviseren voordat de verkoop wordt gesloten. 

Onze case studies

Alle projecten bekijken